Поръчай СЕГА

Стъпка 1

Избери модел и подходящ размер, като запишеш кода под снимката на продукта.

Стъпка 2

Обади се на +359 885 030 056, където ще се свържеш с наш служител от отдел "Поръчки".

Стъпка 3

Издиктувай кода на избрания продукт и посочи информация относно адреса за доставката.


Как да поръчам?


Можете да направите поръчка по няколко начина. Първият от тях е като се обадите на следния телефонен номер: 0885 030 056. За да бъде приета успешно Вашата поръчка трябва да посочите съответния код на продукта (намира се под снимката), цвят и размер, име на получател, телефон и адрес за доставка. Другият вариант е да ни напишете съобщение на имейла, включващо посочените детайли за продукта и информация за доставката.


Доставка

Доставките се извършват на територията на цяла България, като срока за получаване е от 3 до 10 работни дни. Времето за обработване и изпълнение зависи от деня и часа, в който сте я направили. Поръчки се събират до 17:00 часа всеки ден и се доставят в рамките на горепосочения срок. Транспортът на пратките се извършва с куриер, като има 2 опции - доставка до точен адрес или доставка до офис на куриерската фирма. Уточнението на тези детайли трябва да посочите задължително в поръчката си.Често задавани въпроси

Каква е цената на доставката?

Както споменахме до момента доставките се извършват на територията на цяла България. Цената за доставка зависи от куриерската фирма в зависимост от адреса на доставката и тежестта на пратката. Заплаща се на място, за Ваша сметка, след получаването на съответния продукт.

Мога ли да върна продукта и ще ми бъде ли възстановена сумата?

Можете да върнете закупения продукт в срок от 14 дена след доставката, като за целта е необходимо той да бъде в същия вид, в който е получен.

Как да разбера кой размер точно ми отговаря?

За да изберете точния правилен размер за Вас е необходимо предварително да премерите съотвените области на тялото си, описани в таблицата с размери, налична при всеки един от продуктите.